6 Ocak 2011 Perşembe

Avea 64 KB Sim Kart

Kullanım

BenimMenüm ve YedekRehbere telefonunuzun AveaServis menüsünden ulaşabilirsiniz.

BenimMenüm

64KB SIM Kartının sunduğu esnek menü yapısıdır. Birçok değişik servis arasından dilediklerinizi SIM kartınıza yükleyebilir, dilediğinizde silebilirsiniz. Yani SIM kartınızın menüsünü özelleştirebilirsiniz.
http://www.mesajat.com/cep/avea/images/64kbsimkart.jpg

BenimMenüm Servisleri
Aşağıdaki servisleri dilediğiniz zaman SIM Kartınıza yükleyebilirsiniz.


WAPMesajlaÖğren:Çeşitli konu başlıklarında anlık bilgilendirme mesajlarını almanızı almanızı sağlar. İlgilendiğiniz konu başlıklarını BenimMenüm sayesinde seçip WAPMesaj aboneliğinizi aktif edebilirsiniz. Bu servisten yararlanabilmek için cep telefonunun WAPMesaj özelliğini desteklemesi gerekmektedir.
AveaFutbol:Türkiye ve Avrupa liglerinde Fikstür, Puan Durumu, Gol Krallığı gibi bilgilere en kısa yoldan ulaşın.
Fal:Seçtiğiniz burç için fal bilgisine en hızlı şekilde ulaşın.
Kartvizit:Kendi kartvizitinizi bir kere oluşturun, dilediğinizde SMS ile kolayca gönderin.
İsBankası:İş Bankası hesabınıza ulaşarak istediğiniz işlemi yapın.




BenimMenüme Servis Eklemek
BenimMenüme 9 adede kadar servis eklenebilir. BenimMenüme iki şekilde servis ekleyebilirsiniz.

1. Servisler başlığı seçilir, eklenebilecek servislerin listesi ekranda çıktıktan sonra istenilen servis seçilerek eklenir. 10-15 sn. süren işlem sonunda xxx servisini simdi denemek ister misiniz? şeklinde bir soru ile eklenen servisin hemen denenmek istenip istenmediği sorulur. Evet seçilirse servisin ilk kullanımı gerçekleşir. Yeni eklenen bu servise BenimMenüm başlığı altından ulaşılabilir.

2. IsmeGoreAra başlığı seçilir, eklenmek istenilen servis bilgisi ekranda servis ismi sorusu ile sorulur, servis ismi bilgisi ekrana yazılır. İlgili servis başlıkları ekrana gelir, İstenilen servis seçilerek ekleme yapılır.

BenimMenümden Servis Silmek

BenimMenüm altından Servis Sil başlığı seçilir.
Ekrana silinebilecek servislerin listesi gelir, silinmesi istenilen servis seçilerek silinir.


YedekRehber
YedekRehber kullanıcıların SIM telefon defterlerini yedeklemelerine imkan sağlar. YedekRehberi kullanarak SIM kartınızdaki tüm isim ve telefon numaralarını kopyalarsınız böylece SIM kartınız bozulduğunda, cep telefonunuz çalındığında, alacağınız yeni SIM karta yedeğini aldığınız telefon numaralarını tekrar yükleyebilirsiniz. Dilediğiniz zaman YedekRehberinizi, İşlemler menüsündeki Adres Defterinizden güncelleyebilir, yeni numaralar ekleyebilirsiniz.

YedekRehber Kullanımı
AveaServis menüsünden YedekRehber seçilir. Gonder ve SIM Karta Yukle seçenekleri ekrana gelir.

Telefon Defterini Yedeklemek için: Gonder seçeneği seçilir, böylece telefon defteri Avea tarafından saklanır*. Yedekleme işlemi SIM karttaki telefon numara sayısına göre 2-10 dakika sürer.
Telefon Defterini Yüklemek için: SIM Karta Yukle seçeneği seçilir, daha önceden yedeklenen telefon defteri SIM karta yüklenir.**

*Daha önce yedekleme yapılmış ise ve tekrar yedekleme yapılıyorsa en son bilgiler önceden saklanmış telefon defterinin üzerine yazılır.
** Sistemden SIM karta yükleme yapıldığında SIM kart üzerinde kayıtlı numaralar var ise bu numaraların üzerine yazılır.

Otomatik Servis Ayarları

Artık SIM Kartınız, farklı bir telefona takıldığında servis ayarlarını manuel olarak yapmanıza gerek yok. Sistem tarafından tüm servis ayarları SMS olarak telefonunuza gelir. Gelen SMSler evet diye cevaplandığı takdirde telefonun servis ayarları yapılmış olacaktır. Her bir servis ayarı ayrı bir SMS olarak gelecektir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tv İzle Canlı Tv İzle